• Jet Bruins

Do's en Dont's voor de jaarlijkse kerstborrel

December; de gezelligste maand van het jaar! Het einde is in zicht en dat betekend natuurlijk dat de kerstborrel ook weer om de hoek staat. Oftewel, een gezellige avond samen met je collega's (als je jezelf niet voor schut zet tenminste). De geweldige kerstborrel kan namelijk ook omslaan in een gedachten waar je liever niet aan terug denkt door schaamte..


Dress to impress

Een feestje brengt ook altijd de nodige dresscode met zich mee. Lang niet iedereen maak je daar even gelukkig mee, maar het verstandigste is wel om je daaraan te houden. De lelijkste kersttruien en rendierneuzen, niks is te gek. Anders ben jij namelijk de gene die de rest van het jaar 'gepest' word met je kerstborrel outfit van het jaar daarvoor.


Ken je grenzen

Bij een borrel horen natuurlijk ook de nodige drankjes en gezelligheid. In zulke situaties ben je altijd geneigd om gezellig diverse drankjes naar binnen te werken. Hou daarbij wel stiekem een beetje in de gaten hoeveel de rest van je lieftallige collega's qua alcohol nuttigen. Het laatste wat je wil, is dat jij jezelf enorm voor schut zet. Zorg er dus voor dat je niet met een lege maag naar de borrel gaat en dat je regelmatig de heerlijke hapjes naar binnen werkt die je aangeboden krijgt.


Take your chances

Dit is het moment om uit je comfort zone te stappen en om lekker te gaan netwerken. Een kerstborrel is natuurlijk de ideale gelegenheid om bij je mede collega's een goede indruk achter te laten, of misschien zelfs je baas. Knoop gewoon een gesprek aan met collega's waar je niet zo vaak mee kletst tijdens de koffiepauze. De sfeer kan alleen maar gezelliger van worden!


Flirten = no go

Flirten is ook iets wat wij achterwegen zouden laten op de kerstborrel! Het lijkt ons namelijk niet zo chill om naast iemand wakker te worden de volgende dag waar je aanstaande maandag weer mee op kantoor zit.


11 views
Waar ben je naar op zoek?
Contactgegevens
Willem Ruyslaan 225
3063 ER Rotterdam
085 047 03 29 - 010 760 58 90
recruitment@wijzijnexite.nl
Bereikbaar:
Ma t/m vr 09.00 - 17.30 uur
Social
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
© 2020 EXITE Base BV - Rotterdam
Uitzendbureau / werving & selectiebureau
 
KVK    76438996
BTW   NL86062355B01
Algemene voorwaarden • Privacy