• Jet Bruins

Ons uitzendbureau in Rotterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je op ons uitzendbureau in Rotterdam aan het juiste adres. In dit artikel beschrijven we alles wat we voor je kunnen doen en hoe je met ons in contact komt.


Onze locatie in Rotterdam

Wij zijn gevestigd aan de Willem Ruyslaan 225, 3063 ER in Rotterdam. We zijn hier dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 17.30 uur. Wil je graag langs komen om de mogelijkheden voor een baan te bespreken? Bel ons vooraf even op 085 047 03 29, maak een afspraak via de chat of mail op recruitment@wijzijnexite.nl.


Onze locatie is uiteraard super goed te bereiken. Je kunt uitstappen bij de halte Gerdesiaweg als je met de metro komt. Liever met de tram? Ook prima! Dan heb je de halte Willem Ruyslaan nodig (een halte verder dan Oostplein).


We hebben ook voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden op straat rondom ons kantoor. Doorgaans tussen kantoortijden is er genoeg plek.


Onze vacatures in Rotterdam

Wij bemiddelen vanaf ons uitzendbureau in Rotterdam voor verschillende opdrachtgevers. We hebben diverse klanten binnen de branches: schoonmaak, promotie, horeca en retail. Als je dus op zoek bent naar een baan of een bijbaan in een van deze vakgebieden dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Tevens bemiddelen wij ook op verzoek van onze kandidaten. Vind je onze werkwijze prettig en wil je met ons aan de slag? Dan kun je ons altijd vrijblijvend je cv toesturen, vaak kunnen we wel iets voor je doen.


Wat doet een uitzendbureau precies?

Wij zijn een uitzend -en werving en selectiebureau. Dit betekent dat we zowel uitzenden als werven en selecteren. Kort gezegd: we regelen werk voor jou als kandidaat en helpen opdrachtgevers (onze klanten) aan geschikt personeel. We maken complete planningen voor onze opdrachtgevers en doen de algehele selectie.


Het verschil tussen uitzenden en werving en selectie? Je kunt in dienst van EXITE Base BV worden aangenomen (uitzenden) maar ook direct een contract aangeboden krijgen via onze opdrachtgever (werving en selectie).


Voordelen van solliciteren middels EXITE

- Wij kunnen je (op verzoek) helpen aan een geschikte baan;

- Je hebt een team van recruiters / trainers achter je die je scholing en training bieden;

- Wij kunnen je helpen bij een salarisonderhandeling of doen dit voor jou;

- Je krijgt bij ons goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk;

- Onze focus is jou te laten shinen in je werk.


Neem direct contact met ons op of laat vrijblijvend je gegevens achter.


14 views
Waar ben je naar op zoek?
Contactgegevens
Willem Ruyslaan 225
3063 ER Rotterdam
085 047 03 29 - 010 760 58 90
recruitment@wijzijnexite.nl
Bereikbaar:
Ma t/m vr 09.00 - 17.30 uur
Social
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
© 2020 EXITE Base BV - Rotterdam
Uitzendbureau / werving & selectiebureau
 
KVK    76438996
BTW   NL86062355B01
Algemene voorwaarden • Privacy